Спіймати вдачу

Матеріали:  бивень мамонта, агат, малахіт, опал, гірський кришталь, перламутр, діаманти, срібло (925), золото (750)
Розміри: 40х30х28см

  
  

Скульптор Денис Ісаков зобразив в композиції дітей, які граючись, несподівано для себе упіймали величезну рибу. Діти зображуються в динамічній і радісній позі, з очима, що горять, і захопленими виразами обличь. Замість вудок гілки із зав'язаними на них мотузками. Діти зображені в розпатланому одязі та злітаючому ляпанні, щоб підкреслити їхню грайливість, динаміку і радість.

Риба, спіймана дітьми, зображена у великому масштабі, щоб підкреслити її важливість та захоплення моменту. Вона зображена з виразними рисами та деталями, такими як луска, плавці та очі, що надає їй реалістичного вигляду.

Великий дикий кіт, що ловить рибу з боку композиції в очеретах, зображений у безпосередній близькості від дітей. Він розташований у характерній позі, з натягнутими м'язами та зосередженим виразом морди, готовим до стрибка. Його хутро зображено з усіма деталями.

Деталі навколишньої природи також уважно опрацьовані, що створює атмосферу місця, де відбувається дія скульптурної композиції. Зображено трухляве, листяне дерево, яке колись росло на березі озера, яке також символізує швидкоплинність часу. М'яку траву передано у вигляді бархатистої структури яскраво-зеленого малахіту, на якій сидять діти. Водний простір з агату з плаваючими ліліями зі срібла, брижами та бризками з гірського кришталю на поверхні води, щоб підкреслити навколишню природну красу та гармонію з природою.

Скульптура виконана з різних матеріалів, таких як бронза, срібло, золото, бивень мамонта, агата, гірського кришталю, малахіту. Всі ці матеріали мають незмінні натуральні тони, щоб наголосити на природності сцени.

Ця скульптура втілення радості, захоплення, грайливості та безпосередності дитинства, а також природний взаємозв'язок людини з природою та тваринним світом.




click me!