"Підводний світ" шаховий комплект



Матеріали: бивень мамонта.

Розмір: фигуры ( 4.5см.- 8.5см.) , футляр (62х62х18см)

I  місце "Art Week Ukraine -2012" 


    Фігури шахового комплекту виконані в стилі мешканців верхніх та нижніх шарів підводного світу та виготовлені з дорогоцінного та унікального матеріалу – бивня мамонта.
    Майстер створюючи шаховий комплект "Підводний світ" уважно вивчає океанічну фауну і вибирає собі не звично-шаблонну тему, а тему протистояння мешканців морських глибин та мешканців середніх верств океану.
    Пішки є невеликими морськими мешканцями, такими як мечехвіст і рак самітник. Кожен пішак вирізаний з бивня мамонта з максимальною точністю, зберігши всі деталі підводних мешканців та текстури мамонта.
    Тури виконані у вигляді гіганського кальмара та восьминога. Їхні форми гладкі та округлі, створюють враження плавного руху у воді.
    Коні - це скорпена і морський диявол, з чудово опрацьованими деталями та реалістичним зовнішнім виглядом. Вони представлені в позах, що підкреслюють їх витонченість і грацію.
    Слони - риба місяць і скат. Пропорції цих мешканців підводного світу роблять їх особливо вражаючими і впізнаваними фігурами на шахівниці.
    Ферзі - акула молот і акула гоблін, що втілює красу, містику та фантастичну різноманітність підводного світу. Їхні фігури, рельєфні деталі зачаровують і лякають одночасно.
    Королі - це величний кит і кашолот, що символізує владу над морем, могутність і неосяжність цієї стихії. Їхні потужні фігури стають справжнім центром уваги на шахівниці.
    Коли всі елементи комплекту готові, художник збирає їх разом, утворюючи унікальний шаховий комплект "Підводний світ".




click me!