Білий рояль

Матеріали: бивень мамонта, черне дерево
Разміри: 7,5х10см

   



Денис Ісаков створив мініатюрну скульптуру роялю, виконану в деталях яка реалістично передає елегантність та вишуканість цього музичного інструменту.

Рояль зображений у масштабі, зберігаючи пропорції та форму реального роялю. Він виконаний з бивня мамонта та чорного дерева (паркет та чорні клавіші інструменту), та ретельно опрацьований до найдрібніших деталей.

Мініатюрний рояль має відкритий верх із зображенням струн та струнних механізмів, що демонструють внутрішню конструкцію інструменту. Інструмент декорований деталями, щоб підкреслити розкіш та вишуканість роялю.

Клавіатура рояля зображена з виразними рисами, такими як клавіші, чорні та білі та різні деталі, які створюють механізм для гри на інструменті. Клавіші зображені з подробицями, такими як позначки на поверхні білих клавішах.

Ніжки рояля також уважно опрацьовані, із зображенням витончених вигинів та деталей та різьбленим орнаментом. Рояль розташований на мініатюрній підставці у вигляді театрального паркету, щоб створити враження частини театральної сцени.




click me!